Ransby

Vackraste turistvägarna i sommar

Att ta med sig bilen på semester gör att man får ett helt annat äventyr där målet inte är det viktiga utan det är resan som är målet. Det här med bilsemestrar blir allt mer populärt då det öppnar upp för större frihet och valmöjligheter än om man tar flyget eller tåg. 

3361847-going-to-the-sun-roadSnart är vi inne i semestertider och det brukar för de allra flesta innebära att man går och räknar ned dagarna, men för några byggs det även upp en mindre oro i form av att semestern kommer att ta hårt på ekonomi. Att då välja att låna pengar via advisa.se för att ta bort oron och även göra upp en avbetalningsplan kan underlätta så man kan fokusera på att skaffa sig härliga minnen för livet. För när det kommer till att semestra med bilen så får man mängder av minnen: allt från tysta perioder i bilen till gapskratt och även oväntade stopp som sätter prickar över många i:n.

16 vackra vägar

I en artikel från Expressen kan man läsa om 16 helt fantastiska vägare de tagit fram som gör en bilresa till en oförglömlig resa. Dessa turistvägar är framtagna för att bilisten ska få en sådan härlig upplevelse som möjligt. Artikeln tar oss igenom vackra Humleslingan nere i Skåne, Linnéleden i Kronoberg till Glasriket i Kalmar och Tre sjöars väg i Örebro. Ja, det finns så många vägar så visst kan man bara ta med sig körkort och plånbok och bege sig ut för att fånga äventyret.

Populärt bland svenskar

I en rapport kan man ta del av att det blir allt mer populärt att ta med sig bilen på semestern och att var tredje svensk nu inför sommaren kommer att bege sig ut på en resa med bilen. För en längre resa behövs det framförhållning. Man kan tänka att desto mer man vill uppleva och inte missa så behövs det såklart mer förberedelser. Men det finns gott om tips på nätet för det.